Nit màgica de Sant Joan

Canço de Jaume Sisa.
Aquesta nit és la revetlla de Sant Joan, nit màgica per a molts de nosaltres, perquè assenyala l'inici de l'estiu i perquè seguint les tradicions culturals que vénen dels nostres ancestres, se celebren arreu fogueres, per donar la benvinguda al bon temps i als dies més llargs. També és nit de Rites, com per exemple escriure el que vols deixar enrere, el que no t'agrada i després ho llanceu dins la foguera perquè cremi i se'n vagi. N'hi ha moltes més de maneres de desfer-se de tot el negatiu que vulgueu fer fora de les vostres vides, però si busqueu per la xarxa de bon segur que les trobareu.

Avui també és dia de celebració per a mi, perquè fa 5 anys que vaig tenir imprès i a les meves mans, Merlix el aprendiz del siglo XXI, el llibre que vaig escriure. N'estic molt contenta de què la meva perseverança malgrat tots els contratemps i negatives per part d'editors d'arreu, fes que prengues prendre la decisió de l'autoedició.

I bé, amics i amigues, només desitjar-vos a tots que tingueu una nit veritablement màgica, i que aquest dia i cada dia de l'any, sigueu feliços i feu que les coses que voleu us passin, gràcies a la vostra constància, perseverança, actitud i empenta.

Bon estiu

La teva coach, en Valors i Emocions
Montserrat

Noche de San Juan

Esta noche se celebra la verbena de San Juan, noche mágica para muchos de nosotros  que sirve para celebrar el inicio del verano y siguiendo las tradiciones culturales que vienen de nuestros ancestros, se celebran en todas partes hogueras para celebrar la llegada del buen tiempo y los dias más largos . También es noche de ritos, es costumbre escribir en un papel las cosas negativas que nos hayan sucedido o aquello de lo que queremos desacernos y echarlo a las brasas de la hoguera para que se vaya de nuestras vidas. Hay otros muchos más, pero si buscais en la red seguro que los encontrais.

Hoy, también es dia de celebración en mi vida, porque hace cinco años que tuve impreso y en mis manos a Merlix el aprendiz del siglo XXI, el libro que escribi y de la que estoy muy satisfecha, ya que encontré muchos impedimentos por parte de editoras de todo el pais y al final gracias a mi tesón, tome la decisión de autoeditármelo.

Pues nada más por hoy, amigos y amigas, sólo desearos que tengais una noche realmente mágica, y que hoy y cada dia de este año seais felices y que hagaís que las cosas que deseais os pasen, gracias a vustra constancia, perseverancia, actitud y empuje.

Tu coach en Valores y Emociones.
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein