Il-lusions i projectes.

Si, és veritat els homes i les dones tenim il·lusions i també somnis i projectes que volem fer realitat, el que passa que a vegades al primer entrebanc, ho deixem i ens fem enrere.

Molts de nosaltres aquests dies fem propòsits de cara a l'any vinent, a veure si no heu sentit a dir moltes vegades el següent:

Al gener deixo de fumar, l'any vinent aniré a fer gimnàs, a partir del dia 1 començo a fer règim, ara sí que aprenc anglès, etc. etc.

I que passa al final de tots aquests propòsits? Puix que no arriben a bon port i els deixem a mitjan camí. I no et preguntes, perquè ha passat el que ha passat?

Doncs perquè malgrat has dit que faries o deixaries de fer una determinada cosa, en cap cas hi has posat la intenció ni has enfocat el teu pensament en allò que volies i això ha provocat que les accions encaminades al resultat final no hagin ni començat.

Si tu creus en el que vols, hi poses tot el teu pensament i ho crees, de bon segur que arribaràs a bon port i ho aconseguiràs. Es tracta de no abandonar el propòsit al primer entrebanc, sinó d'anar seguint de mica en mica i si cal rectificar quelcom pel camí, fer-ho. A la vida, a vegades no tot és blanc ni negre, sinó que hi ha grisos i diferents matisos per arribar al lloc on vols arribar.

Creu en el que crees i veuràs que aquest cop si, que ho aconseguiràs.

I ja saps, que si vols et puc acompanyar a fer realitat els teus propòsits amb sessións de coaching personal.

La teva coach
Montserrat


En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein