Dia de la infermera

Presentació Clinica Salus Informorum Banyoles
La magia és dins teu, aquest és el títol de la ponència que he fet a Banyoles, a la Clínica Salus Infirmorum, per celebrar enguany el dia de la infermera, amb tots els professionals, tant de l'àmbit sanitari com de l'administratiu, del col·lectiu de germanes de Maria Gay i demès treballadors, que formen part d'aquest gran equip de la Clínica, perquè crec que la gent ha de saber i conèixer els valors d'aquest personal, que es dedica especialment a donar suport a malats i a gent gran, tant en l'àmbit corporal, com a espiritual.
Coaching amb acció

Ha estat un plaer, per a mi compartir aquest migdia amb tot el personal, perquè des del primer fins al darrer, han de tenir una gran capacitat de treball i empatia, per tal de fer la feina que fan, hi han de procurar portar la motxilla buida de casa, per atendre a tots els pacients, amb tota la professionalitat i cura, perquè dins de les nostres clíniques, hi ha un altre món, que a vegades oblidem.

La seva feina és molt important, a tots els nivells i el treball en equip, és fonamental, així com una bona comunicació entre tots ells, cuiners, administratius, dones de neteja, infermeres, metges, germanes., permet que aquesta sigui fluida i àgil.

I si una cosa, cal destacar, és el compromís. El compromís, és obligar-se moral i jurídicament a fer una determinada cosa i en aquest col·lectiu aquest compromís és molt important.

Per vosaltres, professionals del vostre sector, moltes vegades heu de parar, escoltar-vos i valorar el que teniu, Salut i una feina de dedicació envers els altres, que fa que doneu al malalt el que li fa falta i a vegades, és tan senzill com parar i escoltem a la persona que tenim al davant i donar a entendre, que entenem la seva posició de malalt i d'incertesa amb el futur.

El respecte, és un dels valors a tenir en compte, ja que és fonamental per tenir i fomentar les bones relaciones entre les persones. El respecte ha de ser mutu i amb sentit de reciprocitat.
Pati Clínica Salus Informorum

I fins aquí, una ponència que té molta relació amb els valors i les emocions, que totes les persones tenim en el nostre interior i fan que cada dia, els utilitzem per la nostra vida.

Ha estat un plaer, fer aquesta ponència, envoltada de tots els treballadors/res  i des d'aquí el meu especial agraïment,  a la Germana Priora i les seves companyes, a l'Ester,  Cap de RRHH i a la Montse, Cap de les infermeres, per la seva acollida a les seves instal·lacions.

Feliç jornada de l'Infermera

La vostra Coach en Valors i Emocions
Montserrat





En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein