El teu camí

I arriba un dia en el qual et trobes estrany, que estàs fent el que et deien que havies de fer i penses que has deixat de fer coses que si t'agraden i que no t'has atrevit perquè algú en un determinat moment, et va dir que no servies, o que no podies. T'ha passat mai això?

Si ets d'aquestes persones que ha tingut dubtes, i s'ha preguntat perquè estava fent el que feia et felicito, perquè de bon segur que bé sol o sola, o amb l'ajut d'algun Coach, has fet alguns canvis en la teva manera de fer i de ser i la teva actitud ha millorat considerablement, a partir d'aquell moment.

Sortir de la zona còmoda o zona de confort que diem en coaching, és fàcil quan un n'està convençut. Ara bé, no tothom està disposat a passar per aquest tràngol, perquè a la zona de confort hom si troba bé i s'estalvia d'afrontar la por que li poden provocar les noves situacions o el nou camí que ha decidit emprendre, fent activitats noves, canviar d'hàbits o rutines. Per això cal que et posis reptes i que no abandonis al primer obstacle, has de seguir amb el teu propòsit amb fermesa, treball i perseverança.

Erich Fromm diu que calen 4 condicions necessàries per començar el canvi, tant en l'àmbit personal com en l'àmbit social:
  1. Adonar-nos que patim.
  2. Descobrir quin és l’origen del patiment.
  3. Reconèixer que hi ha opcions per alliberar-nos del patiment.
  4. Tenir clar què, per aconseguir-ho, ens caldrà seguir certes pautes i implantar alguns canvis.
Si no trobes el teu camí, si no saps com començar aquest canvi, en podem parlar quan vulguis. Escriu-me i ens posem en acció.

La teva Coach Personal i Executiu
Montserrat

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein