Dijous, 11 de juny 2020

La nostra actitud i el canvi

Saps que de tu depèn que avui sigui un dia, aixeca't i comença amb la teva actitud,a què aquest Bon dia, sigui una realitat, tot i que el cel és gris i de moment encara no ha sortit el sol.
 És evident que nosaltres som responsables de la majoria de les coses que ens passen al llarg del dia i del que a vegades, no en som conscients.

A la nostra vida sempre estem prenent decisions, unes correctes les altres no, i l'actitud que prenem davant dels reptes o obstacles que sorgeixen és la que realment determina el nostre resultat. Em direu, si digues el que vulguis però hi ha coses que nosaltres no podem resoldre de cap manera. I jo et responc, cert, tot i que si la teva actitud davant el fet és positiva, de bon segur trobaràs una bona solució a això que et preocupa o molesta ho resoldràs fàcilment enfocant tota la teva energia en trobar la solució. En tant que si ho veus negativament, et blogueges, t'enfades i quedes instal·lat en un bucle de queixa que no et porta enlloc.

Aquests mesos de confinament a casa ha fet que hàgim acceptat un canvi de l'exterior que ens ha vingut de manera sobtada , que ha permès que ens hàgim conegut més interiorment, ja que ens ha obligat a estar més amb nosaltres mateixos. La nostra autoestima, responsabilitat, solidaritat, confiança i d'altres valors han quedat reforçats i en alguns casos fins i tot han augmentat o hem descobert que els teníem oblidats dins d'un calaix. Hem acceptat la situació que ens ha portat aquesta pandèmia sense passar de la mateixa o revelar-nos, això ha permès que el nostre sistema immunitari també n'hagi sortit reforçat. Potser també hem descobert que la nostra actitud ha tingut molt a veure amb aquest confinament forçat i que la veritable felicitat es troba al nostre interior.

Per tant, decideix quin dia vols tenir avui i respon a aquestes preguntes:

- Què puc fer diferent?
- Quina és la meva actitud davant la vida i les persones?
- Què és el que dóna sentit a la meva vida?
- Vull estar instal.lat/da en la queixa o vull ser positiu/va?

Avui tinc un nou dia al davant i ara el que succeeixi depèn de mi i vull que sigui un gran dia. Som-hi,

Que sigueu feliços, avui i sempre.

La teva Coach de Vida
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein