3 de Juliol 2020

No s'acaba de saber mai del tot com és un mateix/a, entre altres coses perquè un ésser humà sempre s'està fent, no acaba mai de fer-se del tot.

Jose Luis Sampedro.

Avui començo el meu post amb una reflexió. Ja hem començat l'estiu i penso que fa dies que no sabeu de mi i això sí que no pot ser. De tant en tant ús donaré una pinzellada del que em passi pel cap, perquè no us oblideu de mi. Us va bé. Doncs Som-hi.

Avui divendres, després d'una nit de llamps, trons ja encetem el cap de setmana, per parlar de com estan les nostres emocions després de tot aquest confinament que ens ha retingut a casa molts de dies.

Tothom deia que aquest fet ens canviaria molt i que hi haurà una altra manera de viure i de fer, pel que estic observant diàriament al moment de les meves sortides per passejar, fer encàrrecs i altres, no he notat cap diferència. Veig gent molt alterada i crispada que a la mínima discuteix a la cafeteria, al supermercat o altres, sembla que esclatin d'aquesta manera fent sortir els sentiments tancats tant de temps i com si fos un fenomen meteorològic, exploten a la mínima.

Cal aprendre a gestionar i a millorar la nostra forma d'expressar el que sentim, els altres no tenen cap culpa si les nostres condicions de vida han canviat a causa d'aquesta pandèmia. Aquest mal tràngol és quelcom que tots hem passat i al qual ens hem hagut d'adaptar de la millor manera.

Ara unes preguntetes, que fa dies que no en faig... a veure;
  • Com actues quan quelcom no t'agrada o et fa patir?
  • Com mantens el teu equilibri personal?
  • Que és el que més t'ha fet patir aquest temps?
  • Com ho has fet per recuperar la teva tranquil·litat emocional?
  • Aquesta etapa que t'ha tocat viure, com l'has viscut?
  • Quines emocions han conviscut més temps amb tu?
  • Has trobat quelcom de positiu amb tot el que ens ha passat?
Doncs, si responeu i envieu els vostres comentaris, reprendrem una mica les nostres converses que fa dies que no tenim. Que us sembla bé?

Només desitjar-vos un bon cap de setmana a tots i totes.

Cuideu-vos molt, perquè els rebrots del virus els tenim a la cantonada, no baixem la guàrdia. Rentar mans tot sovint, mascareta, en compte amb els llocs tancats i ascensors, i molta cura amb les nostres salutacions, encara hi ha veda, i no podem abraçar ni petonejar a tort i a dret.

La teva Coach de Vida
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein