Els secrets per a ser feliç

Amb aquest titol Richard Bandler i Xavier Pirla, han donat un taller a Barcelona els deis 5 i 6 de Juny 2016.

Jo hi vaig ser- Richar Bandler al fons
No cal que us digui que ha estat realment un plaer, conèixer en persona a un dels creadors de la Programació Neurolingüística, que ha demostrat al llarg dels anys que la PNL és quelcom més que tres lletres. RichardBandler, ha desenvolupat els conceptes del meta-model, el model d'hipnoteràpia creat per en Milton i els conceptes anclatge, així com creador del sistema d'enginyeria del Disseny Humà DesignHumanEngineering (DHE) .Aquests dos dies, en Xavier Pirla i en RichardBandler, ens han explicat i ofert exemples de com produir canvis en les persones. Defineix la PNL com l'estudi de l'estructura de l'experiència subjectiva amb relació amb la neurologia, així com amb els patrons mentals, les nostres emocions i les veus internes, que fan que a vegades nosaltres mateixos ens posem bastons a les rodes.

Richard Bandler- Xavier Pirla
La PNL és una eina que serveix per al desenvolupament de les persones estiguin al lloc que estiguin. Pot tenir relació amb la feina, a la seva vida personal, fòbies, etc.

Un gran cap de setmana per compartir experiències i coneixements amb altres companys d'arreu del país.

Los secretos para ser feliz

Con este título,  Richard Bandler y Xavier Pirla han impartido un taller en Barcelona los días 5 y 6 de Junio 2016.

No hace falta que os diga que ha sido realmente un placer, conocer en persona a uno de los creadores de la Programación Neurolingüística, que ha demostrado a lo largo de los años que la PNL es algo más que tres letras. Richard Bandler, ha desarrollado los conceptos del meta-modelo, el modelo de hipnoteràpia creado por  Milton y los conceptos del anclaje, así como ha creado el sistema de ingeniería del Diseño Humano Design Human Engineering (DHE).Estos dos días, en Xavier Pirla y en Richard Bandler, nos han explicado y ofrecido ejemplos de como producir cambios en las personas. Bandler, define la PNL como el estudio de la estructura de la experiencia subjetiva con relación con la neurología, así como con los patrones mentales, nuestras emociones y las voces internas, que hacen que a veces nosotros mismos nos hacemos la zancadilla.

La PNL es una herramienta que sirve para el desarrollo de las personas estén dónde estén. Y puede ayudar en relación al trabajo, a su vida personal, fobias, etc.
Un gran fin de semana para compartir experiencias y conocimientos con otros compañeros de todo el país.

No hay comentarios:

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein