Soc Coach. T'acompanyo?

Acompanyo a persones compromeses amb elles mateixes, que vulguin trobar a través dels seus valors, la força i energia per obtenir aquest equilibri vital que li permeti liderar la seva vida.

Acompanyo a dones amb manca d'autoestima i confiança amb elles mateixes a recuperar l'espai que els hi pertoca, a dones que volen empoderar-se i que tenen ganes de fer i de ser a retrobar aquesta força i empenta que han perdut per circumstàncies que no vénen al cas.

Acompanyo a nois, noies que han acabat els seus estudis universitaris i es troben indecises i amb dubtes en el seu àmbit professional, a què treguin tot el seu potencial.

Deixa'm que et digui que ets una persona amb recursos, tot i que encara no has descobert tot el teu potencial, perquè ni t'ho has plantejat.

Deixa enrere, les teves pors, les teves creences, les teves limitacions i comença ja el teu procés de coaching personal. En veuràs els resultats i comprovaràs a la teva pell, que hi ha un abans i un després.

Només et demano que vulguis fer-ho, que creguis amb tu i que facis les accions que calen perquè tota la teva llum surti d'aquest cos, on la tens tancada.

Vull acompanyar-te en un tall del camí de la teva vida, vull ajudar-te a descobrir i a donar-te les eines que necessites per millorar en el teu dia a dia.

A través dels meus processos personals, la gent ha obtingut canvis considerables en la seva manera de fer i de ser i vull que tu també, ho puguis aconseguir.

Si contestes si, a més de tres preguntes de les quals et faig tot seguit, crec que és el moment de passar a l'acció i que facis un procés personal de coaching.
  • Penses que estàs dins una caixa i que no en pots sortir.
  • Tens problemes amb el menjar, amb el dormir, estàs cansat/da, problemes d'angoixa, mals de panxa, estómac.
  • Les teves relacions personals, familiars, laborals darrerament no van gaire bé.
  • Penses que has de canviar alguna cosa i no saps com fer-ho.
  • Les teves pors fan que no prenguis les decisions que has de prendre.
  • La rutina està instal·lada a la teva vida.

T'acompanyo quan vulguis a millorar, a recuperar la teva confiança i a veure el demà amb una nova visió, si estàs disposat/da a invertir el teu temps, el teu esforç i els teus diners amb tu.

La teva coach personal, en Valors i Emocions
Montserrat


Acompaño a personas comprometidas con ellas mismas, que quiera encontrar a través de sus valores, la fuerza y energia para encontrar esete equilibrio vital que le permita liderar su vida.

Acompaño a mujerez con falta de autoestima y confianza en ellas misma a recuperar el espacio que les pertenece, a mujeres que quieran empoderarse y que tengan ganas de hacer y de ser, a recuperar esta fuerza que han perdido por circunstancias que no vienen al caso.

Acompaño a jóvenes que han terminado sus estudios universitarios y que se encuentran indecisos, bloqueados y con dudas en su ámbito profesional, a que descubran todo su potencial.
Dejame que te diga que eres una persona con recursos, aunque no eres consciente de toda tu capacidad, porquè ni siquiera te lo has planteado.

Deja atras tus miedos, tus creencias, tus limitaciones y empieza ya tu proceso de coaching personal. Enseguida verás los resultados y comprobarás en tu piel, que hay un antes y un después.

Solo te pido que quieras hacerlo, que creas en ti y que realices las acciones necesarias para que tu luz emerja de tu interior, lugar donde está encerrada.

Quiero acompañarte en un trozo de tu camino vital, quiero ayudarte a descobrir las herramientas que necesitas para mejorar en tu dia a dia.

A través de mis procesos de coaching personal la gente ha obtenido cambios considerables en su manera de hacer y de ser y quiero que tu también lo puedas conseguir.

Si contestas si, a más de tres preguntas de las que te hago a continuación, creo que es el momento oportuno de pasar a la acción y hacer un proceso personal de coaching. 
  • Piensas que estás dentro una caja de la que no puedes salir.
  • Tienes problemas con la comida, el sueño, estas cansada/o, tienes problemas de angustia, dolores de vientre, estómago, sofocos.
  • Tus reaciones personales, familiares, laborales, parece que últimamente no van como tu quieres.
  • Piensas que tienes que hacer cambios y no sabes cómo hacerlo.
  • Tus miedos te impiden tomar decisiones que debes tomar.
  • La rutina ese ha instalado en tu vida y en tus decisiones.

Te acompaño cuando quieras a mejorar, a recuperar tu confianza y a vivir el mañana con una nueva visión, si estás dispuesto a invertir tu tiempo , tu esfuerzo y tu dinero en tí.

Tu  coach en Valores i Emociones
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein