Divendres, 05 de Juny 2020

A vegades a les nostres cases, fem el que li diem neteja general, traiem la pols, buidem lleixes els llibres de la biblioteca, netegem copes guardades, etc. , perquè considerem que fa molt de temps que no ho fem i volem posar una mica d'ordre.

I a la teva vida personal i particular, quan et prens el temps per fer neteja? A vegades convé que espolsem coses velles que tenim guardades dins nostra i que no ens ajuden a avançar en cap sentit. Sentim que necessitem un canvi, i com comencem?

Podríem començar pel nostre llenguatge, intentar que sigui el més positiu que puguem fent l'esforç en què a les nostres frases no hi figura la paraula NO. Veureu que és un xic difícil, ja que sense adonar-nos aquesta paraula la tenim integrada dins nostres des de petits que ens repetien milions de vegades NO. Recordem que el nostre llenguatge és generatiu d'accions i d'omissions.

Ens cal a tots tenir més autoestima o sigui estimar-se a un mateix i sense sentir-nos en cap cas culpables per aquest fet, deixem enrere les creences que portem instal·lades dins nostre com si fos un programa informàtic.


Per ajudar-te a veure tot de manera més clara, et proposaria que fessis una llista de tot el que et deien o criticaven de petit/a. Fes atenció al que et deien, sobre la vida, sobre l'amor, sobre els diners, sobre les relacions, el sexe, els teus estudis, els teus talents.

Un cop així fet això, et proposo que escriguis al costat el que et dien , el teu pare, la teva mare, el mestre, el professor, els amics, etc.

Ara vull que llegeixis tot el que has escrit i eliminis definitivament aquests pensaments, com pots veure, no són teus, són adquirits i tu tens prou capacitat per anar desmuntant totes aquestes creences que t'han portat fins al dia d'avui.

Avui és el teu dia, avui tu tens el poder de canviar allò que vols. Aturat i fes el canvi ja, ho notaràs a la teva vida.

I si tot Sol/a no te'n surts, et puc acompanyar en aquest procés de canvi. Vinga, el món t'espera.

La teva Coach de Vida
Montserrat

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein