Què és l'éxit?

Per a mi tenir èxit vol dir ser feliç amb la feina que fas. En canvi, per altres és sinònim de tenir diners, reconeixença, propietats, luxes i demès.

Per això avui volia parlar de l'èxit tal com el veig o interpreto jo i com ho veuen els altres. A vegades, quan parlo del que m'agrada i la feina que faig, m'han comentat:" és que quan parles de coaching o de tallers o de formació, els teus ulls il·luminen i no cal que diguis que t'agrada perquè es veu i es percep en la manera com parles i com t'expresses". Hi ha gent, que considerà que una persona és exitosa per la quantitat de béns que posseeix, i penso que aquesta és una postura una mica buida de contingut.

Sóc partidària de què quan vulguis triar uns estudis o una feina a fer, triïs aquella que t'agradi o amb la que gaudeixis, perquè llavors, anar a treballar no serà un pal ni un sacrifici, sinó que serà un divertiment. No trobeu, que no hi ha res més bonic, que treballar amb allò que t'agrada i amb el que et passen les hores una darrera l'altre sense que en siguis conscient.


Ara bé, que la feina t'agradi i que el teu entorn reconegui el teu èxit, no et ve donat per art de màgia, sinó que com tot el que tens, requereix un treball, un esforç, una disciplina. Per tant quan vegis a una persona d' èxit, no miris només aquella brillantor, allò que destaca, el cotxe que porta o la casa on viu. Mira o busca en el fons, per començar a veure que és el que ha portat a aquella persona fins al lloc on és avui.

Si observes, comprovaràs que el seu èxit és la reconeixença al seu sacrifici, a la seva dedicació, a la seva constància, i que gràcies a tot això ha adquirit uns bons hàbits que l'hi han permès amb treball, esforç i molta capacitat de resiliència, assolir de mica en mica els objectius que s'havia marcat, per tal d'obtenir el seu objectiu, tot i els entrebancs que de bon segur li han sortit pel camí, no sempre, els camins són fàcils.
 
I fins aqui el meu post d'avui.
La teva Coach ,
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein