Com és la teva actitud

Ja veus, a vegades les coses passen perquè aprenguis alguna cosa que havies d'aprendre i el que recordes a temps passat, és que la teva actitud va ser determinant per sortir d'aquell entrebanc.

I si parlem de valors, quins valors t'agradaria que formessin part de tu. Si poguessis escollir, quins serien els que marcarien la teva manera de ser i de fer?

De bon segur que aquestes preguntes no te les sols fer sovint, tot i que jo crec que és una bona manera de veure si vas cap on vols anar o si vas allà on volen que vagis els altres.
Actitud, Valors, Emocions
Tu ets el responsable de la teva vida, no els altres. No donis la culpa als altres d'allò que tu no fas. Pren consciència que estàs malbaratant el teu temps i que aquest un cop ha marxat ja no el recuperes.

Aktivat, que pots fer que fins avui no has fet?
 
Decideix quins passos vols fer i sobretot, el que compta és la teva actitud. Si tu vols canviar quelcom, si vols fer dieta, si vols deixar de fumar, si vols començar una feina nova, el que necessites és creure que és possible i dirigir els teus pensaments i la teva acció a fer-ho possible. Hi ha moltes coses que podem fer el que passa és que no ens ho creiem i si tu no t'ho creus, com ho aconseguiràs?

Concentra't en allò que vols i dirigeix-te allà on vols anar. És més fàcil del que penses i la teva actitud és la que determina allò que fas cada dia.

Pensa:
  • Què és el que et separa dels resultats?
  • Què és el que et manté aturat/da?

Com deia Edmund Hoffens, " La única diferència entre un somni i un objectiu és la data

Ja has posat data? Avui és un nou dia ...




En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein