Un dissabte diferent

Gaudir d'un dissabte, enfront del mar alhora que aprens què és el coaching i per a què serveix, i a on també parlarem dels Valors, és una manera de fer que el dia 12 de març, sigui un dia del tot diferent per a tu.

Què que són els valors?

Doncs molt fàcil, els valors són quelcom implícit a la persona i estan amb i per a nosaltres, i aquests no es compren ni es venen, els tenim, i d'acord amb ells, actuem d'una manera determinada o altre.


A partir d'aquí posarem nom als valors que fan que ens moguem amb una direcció o altra i jugarem amb les cartes creades per Simon Dolan. I amb totes les dinàmiques que farem, també aprofitarem per fer un descans a mig matí i un a mitja tarda i prendre, un té o cafè amb pastes. Al migdia aturarem el nostre taller i tots plegats dinarem en aquest entorn màgic del port de L'Escala. Tot això comprès en el preu total del taller.

Ja veus una manera ben senzilla de passar un dissabte diferent. I per això només has de fer la teva preinscripció, fent un ingrès de 15 euros, la resta ho abones el dia del taller. Normalment el dissabte el dediques a comprar, anar al mercat, a netejar la teva casa o altres. Avui et proposso que dediquis aquest dia per a tu, perquè tu ets important. Aprofita aquest moment.

Vine i gaudeix d'aquest taller, segur que voldràs repetir en properes ocasions, o ho voldràs compartir amb els teus amics. Afanyat a reservar plaça, aforament limitat.

La teva Coach
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein