La felicitat

La felicitat humana generalment no s'aconsegueix amb grans cops de sort, que poden ocórrer poques vegades, sinó amb petites coses que ocorren cada dia- Això és el que deia un gran filosof, polític i científic d'estats units, en Benjamin Franklin.
Felicitat
La felicitat és allò que ens passem la vida buscant a fora, quan en realitat la tenim a dins nostre, la nostra felicitat és la manera com vivim les situacions, les coses, el nostre dia a dia. És aquest petit moment de tendresa, quan acarones un nen, o aquella mirada brillant, quan t'emociones per quelcom que has vist, has sentit o experimentat. Són totes aquestes petites coses, que fan que el dia sigui diferent i que aquest moment, quedi retingut a la nostra memòria, per si en un moment ens cal recuperar.

La majoria de nosaltres, quan se li pregunta i tu, que vols ser? Respon: Feliç. I no sap que la felicitat és efímera i que l'estat permanent de felicitat, no existeix. Hi ha petits moments, en què som feliços i la majoria depenen de la nostra actitud. Hem de ser positius en els nostres pensaments i accions, donar gràcies per tot el que tenim i també per al que volem aconseguir. És una acció minúscula, que dóna resultat, a curt termini.

Com deia Jean Paul Sartre,
Felicitat no és fer el que un vol, sinó estimar el que un fa.

La vostra Coach en Valors i emocions

Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein