Canvi Personal

Quan fem un procés de canvi personal, totes les situacions són vàlides, perquè quan algú decideix començar a caminar acompanyada(en aquest cas per mi com a Coach), sap que en el camí per aconseguir el nostre objectiu, canvi o fita de bon segur ens trobarem amb:

  • Els nostres somnis.
  • Les nostres il·lusions
  • Els nostres entrebancs
  • Les nostres caigudes
  • Els nostres progressos
  • Els nostres errors

Tots ells formen part de la realitat individual de cadascú, per tal de fer camí hi ha pujades o baixades i moments, en els que a vegades defallim i ho volem engegar tot a pastar fang i no, tu i jo, seguirem endavant, perquè sabem que no és fàcil i que quan ho aconseguim estarem d'allò més contents/tes, satisfets/satisfetes. El món no es va fer en un dia i el nostre creixement personal vol feina i treball, ja que l'Ego tot sovint ens juga males passades i ens fa trontollar i cal ser valents i deixar-lo enrere i escoltar aquella veueta interior , el nostre nen/a interior, que tenim tots molt oblidat.

Ell, ens diu que siguem valents i que afrontem tots els reptes i alhora també que juguem i riguem, que tampoc cal ser tan seriós i malcarat per assolir el que volem.En el nostre procès de creixement personal és necessari que connectem amb el nostre nen/a interior. Tots hem sigut nens i nenes, fràgils, innocents, juganers, sincers i un munt de sensacions que de ben segur tots recordeu. Us recomano llegir de tant en tant el petit princep de Saint Exupery, on reflexionarem amb els missatges i ensenyaments que ens ofereix.

I ,si us resulta difícil o complicat o penseu erròniament que no podeu assolir la despesa de posar-vos en mans d'una Coach Personal, (creença errònia que caldria treballar, no cal ni que us desplaceu podem fer per watsap, telefònicament o presencialment en un parc o jardi en el que et trobis a gust) podeu començar per fer petits canvis a la vostra vida, intenteu fer aquests petits gestos:

-Ser agraït/da i donar gràcies, cada dia en aixecar-nos i quan ens n'anem a dormir, per al sol fet d'estar vius, respirar, olorar, menjar, enraonar, escoltar i un munt de coses més que no les escric aquí, perquè tots vosaltres ja sabeu de què estic parlant, oi?

-També és bo que quan ens diuen coses positives, com ara:avui et veig molt bé, m'ha agradat molt aquest vestit que portes, etc, respondre adequadament, gràcies a tu. Ja veieu que són petites cosetes, però tot és començar.

Bé, fins aquí les meves quatre ratlles. Desitjo que esteu bé de salut i que els vostres somnis els porteu a la realitat quant més aviat millor.

Una abraçada de pau i salut per a tothom

Montserrat



En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein