L' amistat i els sentiments,

He pensat que avui era un Bon dia per parlar de l'amistat. Aquesta nova manera de viure amb el confinament ha fet que hàgim retrobat amistat que teníem o ens tenien oblidats/des , i és bo, que tornin aquests vincles especials que només dóna una amistat. També pot ser que ús hàgiu dedicat a fer el vostre arbre genealògic, com he fet jo i heu retrobat família de la qual feia temps que no en sabia res i no hi tenia contacte. Per mi ha estat una gran alegria, el retrobament i n'estic molt i molt contenta.

Bé, seguim amb el tema de l'amistat.

I tu, com vius l'amistat? Ets de les persones que hi són o de les que no hi són a les festes i festetes i que sorgeixen de cop quan de veritat el teu amic/ga, està en un moment de foscor i és quan veritablement et necessita.?

Sóc del parer que l'amistat és un bé preuat que cal mantenir i conservar, ja diuen, qui té un amic té un tresor i qui en te dos, més.

L'amistat amb altres persones, és un valor a mantenir i a cuidar . Compartir sentiments amb els amics et dóna la força que necessites per anar endavant cada dia.

També cal fer diferència entre company i amic. Company és aquella persona amb la qual comparteixes moments de la teva vida perquè les circumstàncies t'hi porten (escola, cursets, feina, etc.) mentre que amics són aquells que en certa manera has triat tu, perquè teniu valors i conductes semblants que fan que us trobeu la mar de bé quan esteu en companyia d'aquesta persona i amb la que compartiu els vostres dies o confidències intimes, perquè esteu segurs de la seva estima, sinceritat i confidencialitat. Esteu segurs que el que li esteu explicant, no sortirà de la seva boca i tindreu tot el seu suport.

Si féssim una escala del grau de confiança que teniu amb els vostres amics, quants en tindríeu en un grau o un altre.?

A un amic, li permets que t'aconselli, quan veu que t'has equivocat?

Creus que el respecte i la tolerància formen part dels valors de l'amistat?

Quants amics íntims tens? i coneguts?

Com veieu, avui us faig preguntes, a vosaltres de respondre o no, les a preguntes i compartir-les aquí entre nosaltres. Ja sabeu que entreu al final i podeu escriure i deixar els vostres comentaris de manera anònima.

I res més per avui, que fa molta i molta calor.

La teva Coach quan vulguis, ja saps que si no pots presencialment, podem fer sessions de manera virtual. Estic a la teva disposició.

Molta Salut!!!

Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein