Dimecres, 6 de maig 2020

A hores d'ara encara tenim restringida la llibertat de sortir quan vulguem, ja que segons edats i característiques especials ho hem de fer en unes hores determinades. Demano i espero que això no es converteixi en una altra rutina més i podem gaudir de la llibertat d'anar i venir al nostre aire, tot i que de moment també sóc del parer que no ens relaxem i estem tot el dia rodant amb una excusa o altra, perquè el virus, en cap cas ens ha deixat i ara sembla que tinguem pressa per tornar a obrir establiments, anar a restaurants, a la platja, etc. Calma, prudència, serenitat, responsabilitat i solidaritat...


Tot i que veien les actituds d'unes quantes persones, no m'estranya que els polítics hagin de dictar instruccions i recomanacions a tort i a dret.

Heu vist la quantitat de mascaretes i guants que hi ha al mar, terra i rius? Com es pot ser tan irresponsable?

Aquests darrers dies hem vist fotos del fet que els animals , l'aire, la natura recuperava part de la seva normalitat i la seva puresa, encara que veien que no n'aprenem i tornem a embrutir amb deixalles a tort i a dret, trobo que tenim una memòria de conill. Som especialistes a fer malbé tot el que toquem i la natura no és nostra, és de tots.

Que més ha de passar perquè n'aprenguem?

En conseqüència, cal que tinguem la humilitat necessària per reconèixer els nostres errors, el que estem fent malament, la intel·ligència per aprendre d'ells i la maduresa per esmenar-los.

Recomano consciència individual i col·lectiva, entre tots ho podrem fer i viure en un món millor en el  que tots estem contents i agraïts.

Fins demà, o no...

La teva Coach
Montserrat


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalment sóc pessimista, en el sentit que els humans tendim a oblidar rapidàment tot allò que ens ha afectat negativament. Per tant, penso que més aviat que tard molts faran els possibles per tornar a la vida de sempre tot i els consells i advertiments dels especialístes. Alguns ja ho intenten ara, sense tenir en compte les possibles consequències cap els altres. Es veu clarament que la paciència, actualment, no és un valor en alza. Quina pena tan gran!!!

Coach.aktiva ha dit...

Et dono la raò dels comportaments que s'estàn veient pels nostres carrers. Això de portar mascaretes deu ser només per uns quants, perquè la resta, els hi rellisca. Ja sé que potser viuen junts a casa seva i estan bé, però no saben si el del costat,o el que corre al seu costat ho està i m'agradaria equivocar-me en dir que veig aviat una nova alça de contaminats.
El que necessitem és que ens facin tests a tots, per saber fins a quin punt poden fer aquesta vida normal que propossen amb aquesta descalada, i aixo, no s'està fent.
Vull confiar en que aquests comportaments no és repeteixin. Ens hi va molt,ens hi va la Vida i aquesta no te recanvis.
Gràcies pel comentari

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein