Dijous, 7 de maig 2020

¿Cap on mires i que veus?

Amb quines ulleres, mires la realitat que estem vivint ara mateix?

Recordem que encara estem en alerta i que hi han comportaments que no són els adequats en aquests moments, cal complir els horaris establerts per fer les sortides i també sortir dins el grup que et toca. No es tracta de sortir, ara, després, més tard i a la nit. Si volem fer les coses ben fetes, tots tenim l'horari adequat.


Campoamor deia, "en aquest món traïdor, res és veritat ni mentida, sinó que tot depèn del color del vidre amb el qual mires".

Veiem els diferents tipus de vidres amb els quals veus la realitat. Ja em direu que en penseu d'aquesta llista.

Ulleres amb Vidres Negres. Si veig en negre, penso en negatiu i actuo amb negatiu. Veig tot el que m'envolta de manera negativa. La gent, el temps, la feina, la família, etc,

Ulleres amb Vidres Verds. He de veure el cantó positiu de les coses, però no sempre tot és positiu , perquè d'aquesta manera perdo la visió de la realitat que no obstant te pros i contres.

Ulleres de protecció. Jo veig les coses tal com són però en cap cas m'implico. Són les ulleres anti empatia. Em protegeixo de l'altre i no em mullo amb cap cas.

Ulleres d'anar sota aigua. Són ulleres per mullar-se, per aprofundir, per saber mas, per saber com pensen els altres, però aquestes ulleres poden ser perilloses, perquè quan aprofundeixes tant la gent se sent envaïda.

Ulleres d'ull sortits. Mires a dalt i baix en totes les Direccions, Així no anem enlloc perquè no ens centrem amb res, per tant hem de canviar la manera de veure.

Ulleres antifaç (per dormir ) Aquestes produeixen l'efecte de No veig, no Sento no percebo.

¿És possible que et treguis les ulleres i vegis la realitat? Sí, clar que sí. Ho probem?

Doncs fet, ens posem les ulleres de l'empatia, que ens permeten empatitzar amb la persona que tenim al davant, i així de bon segur actuarem millor.

Per avui ja n'hi ha prou, demà més.

Cuideu-vos i seguiu horaris, mascaretes, renteu mans, distància. La Vida és única i irrepetible.

La teva Coach
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein