Dilluns, 25 de maig 2020

Hola de nou, avui tinc intenció d'escriure de la importància d'expressar les nostres emocions.

A vegades ens sentim bloquejats i amb poques ganes d'obrir-nos als altres, ja que tenim por que ens rebutgin o que ens puguin considerar febles.

Encara que, expressar les nostres emocions, compartir-les amb persones de la nostra confiança ens allibera i ens fa estar millor amb nosaltres mateixos. També si sabem expressar el que sentim i li posem nom a l'emoció, fa que puguem empatitzar amb les persones del nostre entorn.

Quan som capaços de dir que ens sentim tristos, que tenim ganes de plorar, que estem angoixats, que som molt feliços, el que sigui que ens passi. Quan podem compartir el que ens està passant, demostra que som honestos i valents i farà que ens sentim millor amb nosaltres mateixos i augmentarà també la nostra autoestima.

Tots hem passat uns mesos un xic difícils, en els que la vida ens ha canviat considerablement i necessitem poder expressar el que sentim. De bon segur si féssim una roda entre una colla i cadascú expliques el que ha sentit aquests dies de confinament, algunes respostes ens sorprendrien i d'altres coincidirien amb el que pensem nosaltres.

Així que aprofiteu a expressar el que sentiu i si no teniu una persona amb la qual compartir les vostres inquietuds, les vostres angoixes, aquesta soledat amb confinament, busqueu l'ajut d'una Coach, per expressar totes aquestes emocions tancades. Us sentireu molt i molt bé. 

Podem fer les sessions telefònicament o per Skype, i els preus són ajustats a les vostres necessitats. Aprendre a expressar el que sents, t'ajudarà a estar bé amb tu mateix/a.

No dubtis que ara és un bon moment per estar amb tu i per a tu.
 
La teva Coach Personal i de Vida
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein