Aptituds emocionals


L'intel·ligència emocional és un dels temes que més s’ha estudiat e investigat dins la branca de la psicologia i de la intel·ligència racional , i fins i tot es parla de temes com edat mental, coeficient intel·lectual, aptituds intel·lectuals, i intel·ligències múltiples. Goleman, considera cinc aptituds emocionals que classifica en dos grups
               
Ell entén que , una aptitud emocional es una capacitat que aprenem basada en la intel·ligència emocional que origina un desenvolupament laboral excel·lent.

Les característiques de les persones emocionalment intel·ligents son les següents:
·        Tenir un alt grau d’autoestima.
·        Ser una persona positiva
·        Saber donar i rebre
·        Tenir empatia
·        Reconèixer els propis sentiments
·        Ser capaç de gestionar i controlar aquets sentiments
·        Tenir motivació, il·lusió
·        Tenir valors
·        Trobar l’equilibri entre la exigència i la tolerància.

Totes les persones naixem amb característiques especials i diferents, encara que a vegades la manera que tenim de comportar-nos l’hem après . Recorda per exemple, quan eres petit i et deien que un nen no té que plorar com una nena. Aquest fet comporta que els homes retinguin mes les seves emocions per la por de ser mal vistos. I aixi ens pasa també amb altres situacions, tant a les dones com a els homes al llarg de la nostra vida laboral i persona.

Et sugereixo contactis amb mi, si veus que tens quelcom a millorar de les teves habilitats i conductes.-

Montserrat Coach Personal i formadora

Aptitudes emocionales

La inteligencia emocional es uno de los temas que más se ha estudiado y  investigado dentro de la rama de la psicología y de la inteligencia racional , e incluso se habla de temas como edad mental, coeficiente intelectual, aptitudes intelectuales, @e inteligencias múltiples. Goleman, considera cinco aptitudes emocionales que clasifica en dos grupos:


El entiende que , una aptitud emocional se una capacidad que aprendemos basada en la inteligencia emocional que origina un desarrollo laboral excelente.

Las características de las personas emocionalmente inteligentes sueño las siguientes:

 Tener un alto grado de autoestima.
 Ser una persona positiva
 Saber dar y recibir
 Tener empatía
 Reconocer los propios sentimientos
 Ser capaz de gestionar y controlar estos sentimientos
 Tener motivación, ilusión
 Tener valores
 Encontrar el equilibrio entre la exigencia y la tolerancia.

Todas las personas nacemos con características especiales y diferentes, aunque a veces la manera que tenemos de comportarnos lo hemos aprendido . Recuerda por ejemplo, cuando eras pequeño y te decían que un niño no tiene que llorar como una niña. Este hecho comporta que los hombres retengan mes sus emociones por el miedo de ser mal vistos. Y sí nos sucede a unos y a otras también en otras situaciones, en nuestra vida laboral y personal.

Te sugiero contactes conmigo si quieres mejorar tus habilidades. 
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein