Organitzacions optimistes

Emili Duro i Sergi Arola
Emili Duro
Avui, 16 desembre 2015 he tingut el plaer d'anar a una nova Jornada de APD a Girona, en la que s'ha parlat de les organitzacions optimistes. Ha fet la presentació l'Enric Arola, que s'ha definit com a facilitador del canvi i ens ha parlat de 4 botxins en les relacions entre persones, la Culpa, la Defensa, el Mur o necessitat de protecció i el Rebuig ( Rumorologia, Sarcasme, Ironia) que també es donen com a elements tòxics en les organitzacions. Després de la seva introducció ens ha presentat el ponent de la jornada d'avui Emili Duro.

Ell ens ha dit que pensar diferent és el que de veritat importa. Va arribar a aquesta conclusió després de veure gent que faci el que faci està contenta i d'altres sempre són infeliços. També ha parlat de què avui en dia les probabilitats de vida és de 100 anys i per això ens recomana viure cada moment com si fos el darrer i dedicar-te i estimar les petites coses, hem d'estar contents de treballar en aquell treball que ens faci brillar els ulls i que ens permeti gaudir de la nostra família, veure créixer els nostres fills, els nostres néts i sobretot, donar les gràcies als teus pares, per tot el que han fet per a tu. Tenint en compte que viurem fins a 100 anys, què volem? Tenir un èxit espectacular i estar sols o treballar en el que més t'agrada i estar en companyia dels teus.

Es tracta de ser optimista i això depèn de cadascú o de genètica diu ell. I el que no és optimista ha de mirar de com arribar a ser-ho.

Enric Arola
Bé, no puc plasmar tot el que ha dit, el que si us puc dir, que la gent que ha sortit de la jornada, ho ha fet amb una cara somrient i fins i tot molts d'ells s'han qüestionat la seva vida, tant en l'àmbit laboral com familiar.

L'univers és amor i tots formem part d'ell. Carpe Diem.

Espero que gaudiu d'aquest resum, com jo he gaudit d'estar allà amb bona energia i bones vibracions.

La vostra Coach 
Montserrat

Organizaciones Optimistas 
 
Final jornada
Hoy, 16 diciembre 2016 he tenido el placer de ir a una nueva Jornada de APD en Girona, en la que se ha hablado de las organizaciones optimistas. Ha hecho la presentación Enric Arola, que se ha definido como facilitador  del cambio y nos ha hablado de 4 verdugos en las relaciones entre personas, la Culpa, la Defensa, el Muro o necesidad de protección y el Rechazo ( Rumorología, Sarcasmo, Ironía) que también se dan como elementos tóxicos en las organizaciones. Después de su introducción nos ha presentado el ponente de la jornada de hoy Emili Duro.

Él nos ha dicho que pensar diferente es lo que de verdad importa. Llegó a esta conclusión después de ver gente que haga lo que haga está contenta y en cambio otros siempre son infelices. También ha comentado  de que hoy en día las probabilidades de vida es de unos 100 años y por eso nos recomienda vivir cada momento como si fuera el último y dedicarte a amar las pequeñas cosas, tenemos que estar contentos de trabajar en el trabajo que nos haga brillar los ojos y que nos permita disfrutar de nuestra familia, ver crecer nuestros hijos, nuestros nietos y sobre todo, dar las gracias a tus padres, por todo el que han hecho para tú. Teniendo en cuenta que viviremos hasta 100 años, ¿que queremos? Tener un éxito espectacular y estar sólo , o trabajar en lo que más te gusta y estar en compañía de los tuyos.

Se trata de ser optimista y esto depende de cada cual o de genética dice él. Y el que no es optimista tiene que mirar de como llegar a serlo.

Bien, no puedo plasmar todo el que ha dicho, el que si os puedo decir, que la gente que ha salido de la jornada, lo ha hecho con una cara sonriente e incluso muchos de ellos se han cuestionado su vida, tanto en el ámbito laboral como familiar.
Se trata de ser optimista y esto depende de cada cual o de genética dice él. Y el que no es optimista tiene que mirar de como llegar a serlo.

Espero que os guste este resumen, como yo he disfrutado de estar en la sala  con buena energía y buenas vibraciones.

El universo es amor y todos formamos parte de él. Carpe Diem-

Tu coach
Montserrat


En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein