Organitzacions optimistes

Emili Duro i Sergi Arola
Emili Duro
Avui, 16 desembre 2016 he tingut el plaer d'anar a una nova Jornada de APD a Girona, en la que s'ha parlat de les organitzacions optimistes. Ha fet la presentació l'Enric Arola, que s'ha definit com a facilitador del canvi i ens ha parlat de 4 botxins en les relacions entre persones, la Culpa, la Defensa, el Mur o necessitat de protecció i el Rebuig ( Rumorologia, Sarcasme, Ironia) que també es donen com a elements tòxics en les organitzacions. Després de la seva introducció ens ha presentat el ponent de la jornada d'avui Emili Duro.

Enric Arola
Final jornada
Ell ens ha dit que pensar diferent és el que de veritat importa. Va arribar a aquesta conclusió després de veure gent que faci el que faci està contenta i d'altres sempre són infeliços. També ha parlat de què avui en dia les probabilitats de vida és de 100 anys i per això ens recomana viure cada moment com si fos el darrer i dedicar-te i estimar les petites coses, hem d'estar contents de treballar en aquell treball que ens faci brillar els ulls i que ens permeti gaudir de la nostra família, veure créixer els nostres fills, els nostres néts i sobretot, donar les gràcies als teus pares, per tot el que han fet per a tu. Tenint en compte que viurem fins a 100 anys, què volem? Tenir un èxit espectacular i estar sols o treballar en el que més t'agrada i estar en companyia dels teus.

Es tracta de ser optimista i això depèn de cadascú o de genètica diu ell. I el que no és optimista ha de mirar de com arribar a ser-ho.

Bé, no puc plasmar tot el que ha dit, el que si us puc dir, que la gent que ha sortit de la jornada, ho ha fet amb una cara somrient i fins i tot molts d'ells s'han qüestionat la seva vida, tant en l'àmbit laboral com familiar.

L'univers és amor i tots formem part d'ell. Carpe Diem.

Espero que gaudiu d'aquest resum, com jo he gaudit d'estar allà amb bona energia i bones vibracions.

La vostra Coach 
Montserrat


No hay comentarios:

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein