Dimecres, 20 de Maig 2020

Com podem transformar la nostra societat?
Creieu que podem fer quelcom per recuperar valors i una comunitat que no depengui tant d'estructures polítiques com les que ens han portat a una societat freda i llunyana que en lloc d'apropar-nos ens ha distanciat, ha enganyat i ha manipulat.

Aquesta pandèmia, el que sí que ha servit és per ampliar o recuperar les nostres amistats, hem trucat a persones llunyanes que feia temps que no sabíem d'elles, hem contactat o potser conegut un xic més als veïns de la nostra comunitat, tot plegat ha servit en certa manera per reforçar els vincles amb la nostra família, amb els amics, companys nostres propers.

I tot això caldrà que ho tinguem en compte per començar aquest canvi que volem perquè aquest es reflecteixi a la nostra societat. Jo crec que seria bo que comencéssim a posar fil a l'agulla i canviéssim les nostres maneres de fer, ser i actuar.

Una nova manera d'actuar i viure a la nostra comunitat amb civisme, responsabilitat, solidaritat, col·laboració, pot ser realitat si entre tots ens ho proposem. Això si seria un canvi a millor.

Vosaltres que en penseu? És possible això que us explico o només és una quimera? Creieu que serem més bones persones?

Com ho podem fer? S'admeten propostes e idees.

La teva Coach, si vols
Montserrat


En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein