Paral•lelisme entre l'alta gestió de les empreses i els deports


Aquest matí, he tingut el plaer d’anar a l'Espai Caixa de Girona per participar en una jornada oferta per APD , en el que teníem un convidat especial , que es diu Joan Laporta.
L'acte ha estat organitzat per APD, i a la taula comptaven amb el Sr. Josep Lluïs Rovira, el Sr. Domènec Espadalé president de la Cambra de Comerç de Girona i amb el nostre conferenciant, Cal dir que també ha col·laborat en aquest acte , el Centre Internacional de Negocis Cinc, representat pel seu director Josep Maria Coll i l'espai cedit amablement per la Caixa.
A punt de començar

Domenech Espadalé, Joep Lluis Rovira i Joan Laporta
 El Sr. Rovira ha presentat a en Joan Laporta, Jan, com a impresentable ( fet que ha fet riure a tots el que érem a la sala, fins i tot a en Joan Laporta), donat el fet que tothom el coneix i que és difícil de presentar. Ell, ha dit té una forta capacitat de lideratge, és un professional en el món del dret, empresari/emprenedor, políticament també ha participat i participa actualment com a  regidor de l’ajuntament de Barcelona. El que el caracteritza,  és el seny i la rauja.
Ens ha parlat de la seva època en el Barça i de quan important era en aquells moments tenir un bon lideratge, que servia per actuar, tenir les idees clares i sobretot prendre decisions, guanyar el respecte i l’estima. Tot això , era molt important per a tots els que componiem el club en aquells moments.
Ens ha parlat també de la Masia, que ell ha denominat com la Fàbrica de somnis, que servia per potenciar els joves talents donant lis una identitat pròpia. Tots ells,  tenien un compromís amb la societat, amb respecte i responsabilitat social corporativa mentre anava  incorporant i projectant valors arreu del món.
També el compromís amb Catalunya, i a on el Barça era i és,  ambaixadora del país defensant unes llibertats democràtiques i una manera de fer i de ser, portant la senyera a la samarreta i també Unicef, ajudant així a totes les causes des de l'ambit de la infància desprotegida.
Els pilars de ser més que un Club, eren: Gestió responsable, sentit comú, Treball en equip i amb esforç . La relació amb els companys, comenta en Joan Laporta, érem com una família.


Després ha passat un vídeo motivacional creat per en Guardiola i amb la música de Gladiator que l'entrenador va fer visionar als seus jugadors abans de jugar una final molt important,que de bon segur sabeu quina és.
Després s’ha fet preguntes a les quals hi ha respòs amablement  i ens han ofert un cafè/ neetworking al Racó del Pernil de la Plaça Poeta Marquina.
I fins aquí , un acte matinal amb un rerefons de Valors i Emocions compartits amb bona part de Directius i Empresaris de Girona.Puc dir i confirmar que el Sr. Laporta ha atés amb cordialitat a totes les persones que se li han acostat, per fer-se una foto, com  jo mateixa, o per comentar alguna de les coses que ha dit al llarg de la seva ponència.
Gràcies a tots el que heu fet possible aqueta trobada, amb valors i emocions.La vostra Coach
Montserrat
Joan Laporta i Coach Aktiva
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein