Dona i emprenedora

Avui dia, ser dona i emprenedora, és un altre dels handicaps que hem de vèncer amb la força i la voluntat que caracteritza a aquest munt de dones, que emprenen tot i les dificultats que troben tant administrativament com en l'àmbit financer.

Tot i que ja estem a ple segle XXI, les dones encara hem de demostrar que són vàlides per fer això o allò, i ens trobem, amb molts de bastons a les rodes, que fa, que moltes vegades desistim del nostre projecte.

Imatge de la meva propietat. Coach Aktiva
És per això, que avui, 8 de març de 2015,  dia de la Dona en l'àmbit mundial, vull fer un recordatori a totes aquestes, noies, dones, mares, àvies que han aconseguit el que volien, perquè han lluitat pel seu somni., que facin visible les dificultats amb les quals s'han trobat i que ens diguin com ho han fet, per avançar en el seu projecte. Cal deixar enrere les pors i els entrebancs, ja que aquestes, són del tot previsibles en tota acció que emprens, per tant.... segueix endavant i no defalleixis en la teva visió, d'allò que vols aconseguir. Tu pots, si tu vols. Aquesta és una paraula que faig servir en les meves sessions de coaching personal o en tallers de formació, perquè empodera a la persona, quan està convençuda de què pot fer el que és proposi i fa que cregui amb ella i les seves potencialitats.

Aprofito també aquestes ratlles per felicitar a la primera comunitat 2-0 de dones extraordinàries i emprenedores, que ha obert les seves portes a Barcelona. Entitats com aquesta, fan falta per fer visible la Dona en un món empresarial, polític i social, que encara avui és eminentment masculí.

Dona, tu pots, només cal que t'ho creguis.
 
La teva Coach en Valors i Emocions,
 
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein