La nit màgica de Reis

Aquesta nit a moltes cases , la màgia entra per les portes i finestres, o fins i tot per les xemeneies. La nit del dia 5 de Gener de cada any, els infants van a dormir amb la illusió de que al endemà quan és llevin, els Reis els hi hagin portat el que han demanat. 

Imatge extreta internet

Només tens que anar a veure la desfilada del dia de Reis i mirar les cares, d'aquets infants, nens i nenes, com també la dels seus pares, avis i germans que canten amb energía i a plè pulmo la cancó :

Visca els tres reis de l'Orient 
que porten coses a tota la gent. 
 Una butifarra per la meva mare 
un got de vi pel meu padrí. 
Un tros de coca per la meva boca
 i un tros de pa pel meu germà.
 
I si els nens creuen en aquesta màgia és perqué es respira en l'ambient i el seu entorn l'acompanya. No creus que tu, que ja ets gran , també pots creure que la màgia és dins teu i que pots aconseguir allò que vols, si t'ho proposes i encamines degudament les teves accions, cap a l'objectiu.

Fes que passi, allò que vols. Fes que els teus pensaments, els teus sentits i els teus moviments tinguin una mateixa direcció. Quan això passi, en veuràs els resultats i estaràs content/a amb tu mateix/a i fins i tot pot.ser recordes això que avui t'he explicat.

Viu la teva màgia, com la viuen els nens i nenes el dia de Reis.

La teva coach
en Valors i Emocions
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein