Dimarts, 5 de maig 2020

Estem vivint moments difícils amb molta incertesa, el que tenim tots és aquí i l'ara i és el que cal que gaudim. Sabem el que tenim avui i no tenim certesa de què tindrem demà.

Jo us recomano que viviu cada moment i que mantingueu a la memòria totes les coses bones, les trobades, els viatges... i que comenceu a fer neteja de totes aquelles coses que ara ja no ús serviran. En un no res hem passat de l'abundància de tot a valorar el més petit moment o objecte.

Per tant, és un bon moment per regalar, donar tot allò que ja no fas servir i que s'acumula a la teva llar i omple de pols la teva vida.

Aquesta acumulació té molt a veure amb tu, si tot està ple, les coses noves o les oportunitats no podran entrar a casa teva.. Que et sembla, si a partir d'avui o demà, vas fent neteja de tot allò que no fas servir o no necessites, aquells llibres que ja has llegit, les revistes, bosses, sabates, etc . Veuràs que tindràs més espai, potser et quedarà alguna lleixa o estanteria buida, i.... que bé, oi? Feia temps que no et senties tan plena d'energia, fins i tot et trobes més a gust amb tu mateix/a.

Doncs vinga, aprofiteu aquests bons dies que està fent i canvieu un xic les vostres rutines. En cap cas us relaxeu massa ni baixeu la guàrdia, el virus està aquí... En cap cas ha marxat.

Amunt... els canvis són bons.

La teva Coach
Montserrat

4 comentaris:

Rosa BIJUNICA ha dit...

A mi en va donar per fer aquesta "neteja" els primers dies de confinament i la veritat és q et quedes molt a gust!! És cert q ara les petites coses els detalls tenen una magnitud q no li hem donat abans. Hem d'agrair a aquesta pandèmia tot el q estem aprenent, doncs potser si algo li hem d'agrair.
Gràcies Montse per aquestes empentes q em dones per reflexionar una mica mes cada dia❤️😘

Coach.aktiva ha dit...

Gràcies a tu per deixar comentari. D'aquesta manera constato que toco a algu al escriure quatre ratlles i tot i el confinamemt o llunyania arribar a moltes cases.
Molt bon dia.
Montserrat

Spock ha dit...

Jo crec que aquesta és la gran lliçó que en podem extreure: descobrir que potser hem malbaratat instants que podien haver estat màgics, que potser no hem gaudit ni valorat prou els que sí que ho eren. aprendre, en definitiva, a veure cada instant del nostre present i futur immediat com una oportunitat per enriquir-nos, per aprendre, per gaudir, per Viure.
Moltes gràcies, Montserrat, per aquests posts que ajuden molt i a molta més gent de la que comenta.

Coach.aktiva ha dit...

Ben cert, la Vida és aqui i ara i cal mantenir els bons récords en una capseta dins el cor, per treure'ls quan facin falta.
Gràcies per la reva aportació.
Gràcies

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein