Dilluns , 4 de maig 2020

Comença un nou dia, avui ja sense confinament o millor dit, confinament parcial i sortida a unes determinades hores.

Espero que aquesta sigui la decisió adequada, perquè amb vista a la Desescalada, els carrers eren un popurri de gent barrejada d'edats i colors. Veure'm els resultats d'aquí uns dies.

Tot i això, permeteu-me que us digui, que em costa molt de treure'm del cap tots aquests avis i àvies que ens han deixat en aquests dies. Penso i molt, que no s'ha actuat correctament, que els ha deixat de banda, que han patit molt i molt per deixar aquest món, amb una soledat immensa.

Les actuacions dels nostres gestors polítics en aquest cas, han sigut nefastes, els han deixat sense mascaretes, sense tests, sense personal adient i sense aïllar-los degudament. Caldrà rumiar quina classe de vida volem quan siguem grans, perquè aquesta ja s'ha comprovat que no és l'adequada en cap cas.

Des d'aquí voldria, ara que es pot anar i venir a unes hores determinades, que fóssim conscients que aquest virus petit encara és aquí, que no ens ha deixat ni ens deixarà, i que cal actuar correctament en tots els àmbits de la nostra vida, les mans netes, les mascaretes quan sortim, la distància social recomanada i encara que ens dolgui molt i molt, res d'abraçades ni petons. Encara trigarem un temps al fet que la situació es normalitzi i cal que estem preparats. Sortir no és sinònim de fer el que fèiem, sortir és airejar-se, passejar, saludar de lluny i de moment, res més.

Aneu amb compte també amb els esforços de les activitats que havíeu deixat de fer d'un dia per l'altra, perquè el cos necessita el seu temps d'adaptació.

Valors com Responsabilitat, Solidaritat, Confiança, Empatia, i Constància, són uns quants dels que cal portar a la motxilla.

Que tingueu un bon dilluns, recordeu, Això també passarà i de ben segur, serem diferents i molt.

La teva Coach
Montserrat

3 comentaris:

Rosa BIJUNICA ha dit...

Gràcies 🙏🏼❤️

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el que comentes dels avis i àvies. Per a mi serà el fet més trist i negatiu de tota aquesta situació. Com pot ser que des d'un bon començament els governants no preveiéssin i s'aboquéssin de ple amb aquest col.lectiu tan fràgil ? Una incògnita per ara sense resoldre que els deixa molt mal parats.
Pel que fa als valors de Responsabilitat, Solidaritat, Confiança, Empatia, i Constància, que tu mateixa esmentes, aniria bé que perduréssin en cadascú de nosaltres, també desprès que tot aquest desgavell hagi passat. Si fos així voldria dir que alguna cosa positiva n'hauríem tret de tot plegat.
Bon dia!!


Coach.aktiva ha dit...

Gràcies,pels vostres comentaris, m'agrada llegir-los.
Vull pensar que algú haura recuperat valors que feia temps que no utilitzaba, ara be,sóc del parer que la feina individual i l'exemple també fan la seva feina.
El meu récord per tota la gent que ens ha deixat aquests dies,no us oblido.
Montserrst

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein