Xerrada Emocions al Duplex


Avui tres de febrer del 2019,  m'han convidat a donar una xerrada el Grup D'amics de Girona, avui aquesta anava del tema " De què parlem quan parlem d'emocions? .

Ens hem trobat a les dotze  i un cop trencat el gel  de mica en mica s'ha anat desenvolupant el tema.  A vegades no som prou conscients de que som uns éssers emocionals  que ens belluguem en un mon d'emocions, i ens costa de gestionar tot el que ens passa perquè ens manquen eines o tenim dificultats ja que ens vàren educar en un món on les emocions quedaven un xic tapades. Nen, no ploris, no tinguis por això és de covards, ... i així un munt de vivències.

Les emocions,  formen part de la nostra realitat, de la nostra dimensió individual i coll-lectiva i al mateix temps activen una sèrie de reaccions bioquimiques, motores, expressives, energètiques, que ens fan que siguem com som i al mateix temps que ens permeten actuar o reaccionar davant d'un esdeveniment o situació d'una manera o un altre, segons l'emoció que estem experimentant. 

Hem parlat i experimentat emocions i quan he demanat a la gent que ha vingut al mateix què em donessin a seva opinió sobre la mateixa, que calia millorar o que s'emportaven, aquestes han estat les respostes:
M'ha encantat. Confirmació de que vaig per bon cami. Agraïment. Reflexió. Creixement. Descobriment. Moguda Energies. Benestar. Experiència agradable. M'ha agradat i encara en voldria més.. Motivació. Experiència positiva. Tranquil.litat. Molt interessant. Alegria i diversió. M'ha agradat. Si es vol, és pot. Ha estat bé però curt. Tastets. Ha estat be, per tornar.hi. Interessant per reflexionar. Un deu m'ha agradat molt. Una breu experiènca, en voldría més. 

I fins aqui les paraules que han expressat les persones que han vingut a la xerrada. Donar-vos les gràcies a tots/totes per la vostra assistència així com per la vostra col-laboració en tot moment. 
Espero que ens veiem en propera ocasió i que alguna cosa de les que he explicat us ajudi a millorar en el vostre dia a dia. 

La vostra Coach Personal
Montserrat

Emociones 


Hoy , dia tres de Febrero 2019 me han invitado a dar una conferencia  el Grupo de amigos de Girona, el tema de la ponencia era el siguiente " ¿De que hablamos cuando hablamos de emociones? .

Nos hemos encontrado a las doce y despues de mi presentación se ha ido desarrollando el tema. A veces no somos suficientemente  conscientes de que somos unos seres emocionales que nos movemos en un mundo de de emociones, y nos cuesta de gestionar todo el que nos pasa porqué carecemos de herramientas para gestionarlas debido a las emociones en aquel momento era un tema del que no se hablaba. A alguien le resuenan estas frases: los niños no lloran, no tengas miedo esto es de cobardes, las niñas no hacen esto, lo otro...

Las emociones, forman parte de nuestra realidad, de nuestra dimensión individual y colectiva así como  activan una serie de reacciones bioquímicas, motoras, expresivas, energéticas, que  hacen que seamos cómo somos y al mismo tiempo que actuemos o reaccionemos ante un acontecimiento o situación de una manera u otro, según la emoción que estemos experimentando.

Hemos hablado y experimentado emociones y cuando he pedido a la gente que ha asistido a la charla qué me dieran  su opinión sobre la misma,si  había algo que  mejorar o que les habia parecido la mima, éstas han sido las respuestas:


Me ha encantado. Confirmación de que voy por buen camino. Agradecimiento. Reflexión. Crecimiento. Descubrimiento. Movida Energías. Bienestar. Experiencia agradable. Me ha gustado y todavía querría más. Motivación. Experiencia positiva. Tranquilidad. Muy interesante. Alegría y diversión. Me ha gustado. Si se quiere, se puede. Ha estado bien pero corto. Degustación de Bocaditos. Ha estado bien, para repetir. Interesante para reflexionar. Un diez,  me ha gustado mucho. Una breve experiencia y quisierà màs.


Estas son las palabras que han expresado las personas que han venido a la charla. Daros las gracias a todos/todas por vuestra asistencia así como por vuestra colaboración en todo momento.

Espero que nos vemos en próxima ocasión y que algo de las que he explicado os ayude a mejorar en vuestro día a día.

Tu Coach Personal
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein