L'Amistat

La paraula amistat prové del llatí "amicus" i és una relació afectiva entre dues persones, un sentiment envoltat de confiança, respecte, sinceritat i amor. Aquest és un vincle que no el trenca el pas del temps i la majoria dels éssers humans tenim aquestes relacions interpersonals, tant homes com dones, en això sí que tots dos gèneres anem agafats de la mà.

En les meves sessions de coaching per valors, l'amistat és un dels valors positius més escollits entre joves i adults. De fet, tenir un bon grup d'amics d'infantesa fa que els teus descobriments personals i altres, tinguin un bon suport.

Al llarg del temps les nostres experiències amb els amics, fan que en perdem uns i en tinguem d'altres, ara bé si els comptem a hores d'ara, normalment amb els dits d'una mà en fem prou, perquè un bon amic/ ga és aquell que està amb tu quan el necessites. L'amistat és un valor que va creixent amb nosaltres al llarg del temps.

Hi ha dites populars o refranys sobre l'amistat, que vull compartir amb tots vosaltres i són aquestes:
Un amic és aquell que ball amb tu sota la pluja i camina al teu costat sota la tempesta.
Queda't amb l'amic que t'ha dedicat el temps quan ho has necessitat, perquè t'ha donat allò que ja no el recuperarà mai més.
El més important entre dos amics són els moments de silenci.
Tinc pocs amics però els que tinc són els que necessito.
Qui té un amic té un tresor.
I fins aqui un breu escrit sobre l'amistat. 
Molt bon dia , la vostra Coach

La Amistad

La palabra amistad proviene del latín "amicus" y es una relación afectiva entre dos personas, un sentimiento basado en la confianza, respeto, sinceridad y amor. Este es un vínculo que no lo rompe el paso del tiempo y la mayoría de los seres humanos tenemos estas relaciones interpersonales, tanto hombres como mujeres, en eso sí que los dos géneros vamos cogidos de la mano.

En mis sesiones de coaching por valores, la amistad es uno de los valores positivos más escogidos entre jóvenes y adultos. De hecho, tener un buen grupo de amigos de niñez hace que tus descubrimientos personales y otros, tengan un buen apoyo y una respuesta adecuada en aquél momento.

A lo largo del tiempo nuestras experiencias con los amigos, hacen que perdamos unos y tengamos otros, ahora bien si los contamos a dia de hoy, los contamos y con los dedos de una mano tenemos suficiente. Un buen amigo/ ga es aquel que está contigo cuando lo necesitas. La amistad es un valor que va creciendo con nosotros a lo largo del periplo de nuestra vida.


Existen dichos populares o refranes sobre la amistad, que quiero compartir con todos vosotros y son estas:
Un amigo es aquel que baila contigo bajo la lluvia y anda a tu lado bajo la tormenta.
Quédate con el amigo que te ha dedicado el tiempo cuando lo has necesitado, porque te ha dado aquello que ya no  recuperará jamàs.
Lo más importante entre dos amigos son los momentos de silencio.
Tengo pocos amigos pero los que tengo son los que necesito.
Quién tiene un amigo tiene un tesoro.


Y hasta aqui un breve escrito sobre la amistad.
Saludos, vuestra Coach

No hay comentarios:

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein