Sant Jordi a Platja d'Aro

Bona tarda,
Montserrat Fugardo ( Coach Aktiva) i Carme Lafay
 
Aquest matí, Platja d'Aro ha estat un lloc de cultura i jocs per excel·lència. Tot ha començat amb el Carrer Ridaura ple de puntaires d'arreu, que feien veritables obres d'art amb els seus dits. De 10 a 12, la mainada ha pogut escoltar i ballar amb les cançons que han tocat en un escenari, a prop de un Drac de Sant Jordi, a la sorra de la platja i més tard, he tingut el plaer de compartir al Passeig Marítim de Platja d'Aro dues hores amb altres escriptors. Aquí us poso un recull de fotos i el vídeo de l'entrevista que m'ha fet Carme Lafay, escriptora i ànima d'aquesta trobada matinera en un bell entorn al costat del mar mediterrani.

Us sembla bé? Un bon matí de roses i cultura a les nostres contrades.

Aprofito per donar les gràcies a tots els que han fet possible que aquest acte cultural donés pas, a un matí de Sant Jordi ben solejat.

Gràcies
Carme Lafay - Montserrat Fugardo (Coach Aktiva)


Montserrat Fugardo-Carmen Lafay. Carmen Chica

Carme Rovira- Magdalena Albero- Montserrat Fugardo -Jose Ignacio Garcia

Esta mañana, Playa de Aro ha sido algo más que playa y discotecas, la cultura ha dado paso al dia de Sant Jordi, en un ambiente relajado y distendido, entre tejedoras de bolillos, juegos y dibujos para niños en la arena y para perqueños y mayores libros para todos los gustos. 
Os puedo contar que he tenido el placer de compartir unas horas en el paseo Marítimo de Playa de Aro, con otros escritores, una parada de flores y una libreria con libros. 
Carme Lafay, nos ha entrevistado a todos y hemos contado nuestras experiencias como escritores.
Una buena jornada de Sant Jordi. Os dejo el enlace al video de mi entrevista.
Gracias, a todas las personas que han hecho realidad esta mañana cultural en Playa de Aro.

Vuestra Coach en Valores y Emocions
Montserrat

No hay comentarios:

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein