Guanyadora Sant Jordi 2016

I la guanyadora és.....

Com us vaig avançar, un cop fet el concurs, ha resultat guanyadora la persona que amb el nom de Montse, va escriure en el meu post " El silencio". Per tant, li prego des d'aquestes ratlles, que es posi en contacte amb mi amb un missatge privat pel Facebook o bé amb un missatge a infoaktivat@gmail.com.

Tinc el llibre a la seva disposició al Passeig Marítim de Platja d'Aro, avui dia de Sant Jordi de 12 a 14 hores, , per si el vol venir a buscar personalment, i sinó, li enviaré a casa seu quan em doni les dades del seu domicili.

Enhorabona, i espero que gaudeixis de la seva lectura.

Y la ganadora es.......

Como os dije en su momento, una ve realizado el concurso, ha resultado ganadora la persona que con el nombre de Montse, dejó su comentario en el post sobre " El silencio". Le ruego que se ponga en contacto conmigo a través de un mensaje privado en el Facebook o un correo a infoaktivat@gmail.com.

Tendré su libro a su dispoción en el Paseo Maritimo de Playa de Aro, en horari 12 mediodia a dos de la tarde, por si quiere venir a buscarlo personalmente, sinó, gustosamente se lo enviaré al domicilio cuando me remita sus datos.

Enhorabuena y que disfrutes de su lectura.

No hay comentarios:

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein