Lo esencial es invisible a los ojos

imagen extraída de Internet
Fa anys Antoni de Saint Exupery va embadalir a la humanitat amb la seva bella història d'un principito. Ha passat el temps i la senzillesa del seu relat encara segueix captivant a molts lectors. Us  heu preguntat mai , el motiu o la raó?
 
De  de la seva lectura es desprenen els següents missatges:
  • És una reflexió de la infantesa de cadascun de nosaltres, amb les nostres preguntes sense resposta, amb la nostra ingenuïtat.
  • Una flor li acompanya en el seu camí, i curiosament és una flor que ell havia conreat amorosament que es diferencia prou bé de les altres que hi ha al planeta. És una rosa vermella.
  • De dia se succeeixen l'amistat, l'amor, els amics. L'amor enriqueix a qui ho dóna i a qui ho rep, és com els somriures, que alegren la vida de les persones que les reben i dóna valor a les coses.
  • De nit, el desencantament, la caiguda de l'avió en el desert, la solitud, la tristesa, que ens retornen a la dura realitat dels nostres dies grisos i freds.
  • Valors, vincles morals i  altres figuren en tota la narració .
Us aconsello la seva lectura, per anar desgranant a poc a poc , com l'autor se submergeix en la seva infantesa i es reconeix a través d'ella. De vegades, nosaltres adults, també hauríem de fer una introspecció i buscar al nostre nen interior i preguntar-li si està content amb la vida que li estem oferint. Potser, amb la seva resposta sapiguem que no estem actuant com quan erem nens i  ens plantegem realitzar un canvi en el nostre camí.

Deixem que els nostres nens ens acompanyin en el viatge.

Salutacions.
La teva Coach
Montserrat 

Lo esencial es invisible a los ojos

Hace mucho tiempo,  Antonio de Saint Exupery deleitó a la humanidad con su bella historia de un principito. Ha pasado el tiempo y la sencillez de su relato todavia sigue cautivando a muchos lectores. ¿Os habeis preguntado el motivo o la razón?
Imagen extraida internet
Puedo deciros que de su lectura se desprenden los siguientes mensajes:
  • Es una reflexión de la niñez de cada uno de nosotros, con nuestras preguntas sin respuesta, con nuestra ingenuidad.
  • Una flor le acompaña en su camino, y curiosamente es una flor que él había cultivado amorosamente  que se diferencia muy mucho de las otras que hay en el planeta. Es una rosa roja.
  • De día se suceden la amistad, el amor, los amigos. El amor enriquece a quien lo da y a quien lo recibe, es como las sonrisas, que alegran la vida de las personas que las reciben y da valor a las cosas.
  • De noche, el desencanto, la caída del avión en el desierto, la soledad, la tristeza, que nos devuelven a la dura realidad de nuestros días grises y frios.
  • Valores, vínculos morales y otros figuran en toda la narración .
Os aconsejo su lectura, para ir desgranando poco a poco , como el autor se sumerge en su niñez y se reconoce a través de ella. A veces, nosotros adultos, también deberíamos hacer una introspección y buscar a nuestro niño interior y preguntarle si está contento con la vida que le estamos ofreciendo. Quizás, con su respuesta sepamos que no estamos actuando como debiéramos y nos planteemos realizar un cambio en nuestro camino.

Dejemos que nuestros niños nos acompañen en el viaje.

Saludos. 
Tu coach
Montserrat

No hay comentarios:

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein