La Primavera 2013

Ja és aquí i ens està convidant a fer canvis, renovacions, canvis de roba, viure més de cara al sol i en la naturalesa. Llavors, per què no aprofites aquesta vitalitat que t'arriba després de l'hivern per invertir en tu i conèixer-te millor. Recorda que tu ets el teu millor amic /ga.

Comença ja a treure't totes aquestes màscares que t'has anat posant a poc a poc, des que vas néixer i descobreix realment qui ets i què és el que vols. A mesura que vagis descobrint tot el potencial que tens i que et coneguis millor, la teva autoestima creixerà i la teva capacitat d'observació et permetrà fluir d'acord amb els teus nous pensaments. Aprendràs a conèixer el teu ser i distingiràs fàcilment la palla del gra.
Si penses que ets capaç, segur que ho aconseguiràs, ja que ja has començat el camí del canvi i tota la teva energia s'estarà confabulant amb l'univers perquè així sigui. Creu amb tu i amb tot el que has de canviar per tot això has de sortir de la teva zona còmoda o de confort i fer un pas cap endavant.

Tens que confiar amb tu i en el que ets. I si veus, que a tu sol/a et costa començar, no dubtis a contactar amb mi i iniciararem el teu  procés de canvi i la renovació que estàs esperant.

Salutacions i Bona Primavera

La Primavera

Ya está aquí y nos está invitando a hacer cambios, renovaciones, cambios de ropa, vivir más de cara al sol y en la naturaleza.  Entonces, porqué no aprovechas esta vitalidad que te llega después del invierno para invertir en ti y conocerte mejor. Recuerda que tu eres tu mejor amigo/a.

She Aktiva Coaching
Empieza ya a quitarte todas esas mascaras que te has ido poniendo poco a poco, desde que naciste y descubre realmente quien eres y qué es lo que quieres. A medida que vayas descubriendo todo el potencial que posees y que te conozcas mejor, tu autoestima crecerá y tu capacidad de observación te permitirá fluir en consonancia con tus nuevos pensamientos. Aprenderás a conocer tu SER  y distinguirás fácilmente la paja del grano.

Si piensas que eres capaz, seguro que lo lograras, ya que ya has empezado el camino del cambio y toda tu energía se  estará confabulando con el universo para que así sea. Existen creencias en ti que debes cambiar y para hacerlo tienes que salir de tu zona cómoda y dar un paso hacia adelante.

Debes confiar en ti y en lo que eres. Y si ves, que a ti sola te cuesta empezar, no dudes en contactar conmigo e iniciaras el proceso del cambio y la renovación que estás esperando.

Saludos y Feliz Primavera
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein