Dimecres, 1 d'Abril 2020

Vint dies de confinament.

Encetem un nou més d'aquesta primavera que tot just ha començat segons el calendari de les estacions, tot i que el sol no acaba de sortir i la pluja i el fred ens visiten més que a l'hivern. Caldrà prendre paciència amb el temps i amb altres coses.

I avui, el tema del post és. La irresponsabilitat.

Comencem per definir que vol dir aquesta paraula, a veure: Irresponsable és aquell que obra a la lleugera, sense tenir en compte que és responsable dels seus actes i que amb la seva irresponsabilitat, perjudica molts d'altres. Tots entenem doncs el significat d'aquesta paraula i som concients de que el que està passant no és cap joc, sinó una pandèmia de salut que ens pots afectar a molts.

Doncs bé en el moment actual, irresponsable és aquell que no creu ni respecta les normes que li són donades, o que posa en perill les vides dels altres, actuant amb una mala gestió de la seva llibertat (en aquests moments restringida) creant un perjudici que pot ser molt gran pel bé comú en general i d'aquests, haberlos hailos, que diuen.

La gent ha d'entendre que aquesta situació no és normal i que si ens recomanen que no sortim és pel bé de tots, no per uns quants. Per tant, mirem de ser responsables amb nosaltres individualment i també col·lectivament, només d'aquesta manera aconseguirem erradicar aquest virus que està fent trontollar els nostres esquemes.

Segurament molts de nosaltres, teníem plans, objectius, viatges, casaments i d'altres coses a fer i ara tot això a passat a un segon pla, el més important ara com ara és estar bé de salut i que tots els nostres també ho estiguin. El que calgui fer, quan tot s'hagi acabat, ja ho farem. Ara per ara, ens toca fer bondat i tant és si ets jove o ets vell, quan diem tots, és tots i d'aixo s'en diu Responsabilitat i Solidaritat.

Per tant amics i amigues, els que podeu i no heu d'anar a treballar no poseu en perill als altres, surtin a comprar quatre o cinc vegades al supermercat o a on sigui, amb l'excusa de què us trobeu tancats o que heu de fer exercici, perquè amb aquesta actitud esteu perjudicant la gent del supermercat, la farmàcia, el banc, etc., que està donant atenció al públic perquè hi ha Ordre publicada al BOE i ells l'han de complir, si o si, perquè no tenen altra opció.

Per tant sigueu curosos amb vosaltres i amb els altres, tot anirà bé.

Endavant, ja falta un dia menys....

La teva Coach
Montserrat

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein