Diumenge, 17 de maig 2020

Quan els que t'envolten et diuen "el que és millor per a tu", pensa que creuen que estàs adormida i que no buscaràs respostes perquè creus el que et diuen. Si és així, et recomano que comencis a buscar les teves pròpies respostes en el teu interior, ja que tu ets qui millor saps que et convé o no, altra cosa és que ho facis.


L'univers és un mirall per a tots nosaltres a on es veuen reflectides les nostres relacions i tot el que projectem.

Hi ha molts estudis psicològics que demostren que, el que no ens agrada en els altres és quelcom que nosaltres també fem o diem i del que no en som conscients. És la coneguda llei del mirall que és un mecanisme propi de defensa pel qual veiem en els altres pensaments, accions, sentiments que ens semblen del tot inacceptables i tenim per costum donar la culpa a l'altre sense mirar-nos a nosaltres i fer-nos la pregunta:

- Que m'està passant?
- Que em molesta del que veig a l'altra persona?

Quan finalment reconeguem el que ens molesta dels altres i sapiguem que nosaltres també tenim aquests o altres defectes, ens tornarem més tolerants, més benevolents i menys crítics amb les accions o comportaments dels altres.

A vegades els afalagaments o consells ens bloquegen i ens fa perdre el nord i fa que l'Ego estigui present en tot moment, per tant estigues atent/a i procura estar en silenci i abandonar tots els Egos perquè surti tot allò que tens de bo en el teu interior.

L'Ego necessita creure que és superior en tots els àmbits mentre que ens allunya del que realment som, uns éssers únics que sabem gaudir dels nostres silencis i les petites coses que fan que cada dia sigui millor que l'altre.

Abandona les adulacions, el perfeccionisme i sigues tu mateix/a, d'acord amb els teus pensaments i emocions i no les dels altres.

Per tant és important donar-nos compte de què reflectim als altres i observar els nostres comportaments, per tal de millorar cada dia.
Com deia Immanuel Kant, "no veiem els altres com són, sinó com som nosaltres".

Segueix caminant, tot superant les dificultats d'aquest llarg confinament amb amor i confiança amb tu mateix/a, tu tens la resposta només cal que t'escoltis. Segur que si tots hi posem de la nostra part, tot i que les coses no seràn com abans de la pandèmia, ens en sortirem. Estimat i t'estimaran.

La teva Coach, si tu vols.
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein