Dijous 26 de març 2020

14 dies de confinament. 

Segueixo amb el repte que m'he imposat, d'escriure un post cada dia. Espero que tingueu la paciència suficient, tots els que em llegiu.

La crisi que ens toca viure d'uns dies cap aquí, originat per un virus estrany ho podem enfocar de dues maneres, com un fracàs o com una oportunitat . Si agafem la primera opció, ens submergirem amb la buidor, el no-res i segurament el nostre sistema immunitari se'n ressentirà, per tant no us ho aconsello, en tant que si creiem que és una oportunitat perquè hi ha quelcom a canviar, tindrem un aprenentatge que ens serà molt profitòs.
Valors Humans

Tomas Edison, inventor de la bombeta deia que ell no es va equivocar, sinó que va aprendre 1000 maneres de com no fer una bombeta. Així, que amics, amigues, aprofitem per aprendre i omplir el nostre temps de manera positiva.

Els nostres valors han trontollat de mala manera, encara que hi ha part de gent que els té totalment oblidats o no sap ni de què estem parlant, i això comporta una gran manca de valor en gèneral,  que la veiem reflectida en moltes accions d'aquesta societat tant moderna. Sóc del parer, que cal recuperar aquests valors, cal que recuperem la confiança amb ells i amb nosaltres, ja que la confiança és la base per experimentar moltes altres emocions, com poden ser l'alegria, la creativitat, el diàleg, l'esforç,i molts d'altres.

El got pot ser mig buit o mig ple, i m'agrada sempre, que la gent opti per aquesta segona opció. Nosaltres mateixos som els creadors i narradors de la nostra pròpia història i si pel camí trobem quelcom que no ens omple o no ens agrada, som prou intel·ligents tots plegats per a canviar-ho, doncs, " Fem-ho".

Hem d'aprendre a valorar el que tenim i a recuperar els valors i reconèixer les nostres emocions, per tal de gestionar-les adequadament. Saber distingir el gra de la palla , és cabdal en aquests moments.

Combatre's un mateix és la guerra més difícil; i vèncer-se la victòria més bella.-
 Friedrich Von Logau

Avui doncs, Valors amunt, recuperem tot allò de bo que teníem perquè es quedin amb nosaltres ara i sempre.

La teva Coach
Montserrat

1 comentari:

Coach.aktiva ha dit...

He rebut aquest missatge per wats,el traspaso aqui.
"Moltes gràcies pel teu missatge d'avui, entre mig de tanta desinformació i patiment, ens ajudar a veure l'altre cotat de les coses: el positiu.

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein