Divendres 27 de març 2020

15 dies de confinament i seguim..

Anem dia a dia, cap a un camí que en aquests moments ens és completament desconegut per la incertessa que d'una manera o altra, traspassa les parets de les nostres cases i fa que els nostres pensaments busquin respostes que encara no sabem. Creiem, que el que vindrà un cop acabi tot plegat, serà millor,  encara que avui per avui, cal que siguem conscients de que estar al carrer perquè si, no és la millor opció que podem prendre i hem de mirar de quedar-nos a casa. És la nostra responsabilitat individual i collectiva en aquests moments.

El col.lectiu de gent que ja tenim una edat, cal que espaiem  les nostres sortides de manera que aquestes,  siguin les mínimes. Cal emprar  els serveis a domicili, que cada dia n'hi han mès a les nostres ciutats, i a més de no tocar amb les mans els diners ni les monedes, contribuirem a no contagiar-nos. 

Be, se m'ha acudit que busco la vostra colaboració . Vaig rebre un watsap que parlava del Covid 19 i lo bé que aniria si li canviessim entre tots/tes el nom i l'anomenessin a partir d'ara quan en parlem amb els altres , Co-Vida 20 ó Co-Vida 2020, ja que de fet ens ha canviat i canviarà la vida desde ja.

Jo he fet una llista de paraules que comencem amb CO i us demano que n'afegiu d'altres i aixi allargarem el llistat. Que us sembla?

CO
Compartir
Col-laborar
Colors
Comença
Colors
Collage
Cohesiò
Cobreix
Component
Company
Combinat

Vinga, no tingueu vergonya, al final de la pàgina diu Comentaris, entreu allà ho podeu fer de manera anònima i dieu la vostra. Oi que ho fareu?

Moltes gràcies per la vostra colaboració.

La vostra Coach
Montserrat



En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein