Dissabte, 30 de Maig 2020

La força de les paraules i la comunicació.

Com diu Anthony Robbins, "Per comunicar-se de manera efectiva, hem d'adonar-nos que tots som diferents en la forma en què percebem el món i usar aquest coneixement com a guia per a la nostra comunicació amb els altres".

Tot aquest temps des del confinament vaig escriure un post cada dia, en certa manera per fer pensar o reflexionar sobre la situació o el moment de la vida que hem viscut.. Han sigut molts dies d'escriure i de rebre algun comentari, que ús agraeixo molt.

He intentat mitjançant paraules comunicar emocions, sensacions, valors i que veiéssim que tots tenim una realitat individual en cada moment o situació i el que et va bé a tu potser a mi no.

Les fotos d'avui no són d'espais o llocs als quals he anat sinó de paraules que aquests dies he compartit amb vosaltres, en els posts que he escrit. Durant el confinament els posts vàren ser diaris, a la Desescalada vaig seguir  amb el mateix ritme, i com heu vist a a Fase 1, he espaiat els escrits perquè segur que ara ja dediqueu el temps a noves activitats.

Sembla que aviat passarem a la Fase 2 i llavors recuperarem una mica el que teníem abans, encara que amb prudència, responsabilitat individual i col·lectiva i molta molta paciència per encarar aquest nou panorama, que no hem triat i que ha fet acte de presència a les nostres vides.  Els meus posts a partir d'aquesta Fase, ja no seràn diaris. Estareu ben entrentinguts visitant a la familia, els amics, companys, anant a la Feina, be... un munt de possibilitats s'obren de nou, aixo amb mascareta.


Ara i per variar, voldria fer-vos unes preguntes que m'agradaria responguéssiu:
  • Què en podem aprendre del que ens ha passat?
  • Pots agrair quelcom a aquesta pandèmia?
  • Quin és el valor o valors, que han recuperat un lloc important a la teva vida?
  • Com et sents ara mateix, més o menys content, conciliador, responsable, tolerant, que abans?
  • Quins pensaments et passen pel cap després d'aquest confinament?
Espero i desitjo que sigueu feliços avui i sempre i que la Salut us acompanyi cada dia. A l'espera de les vostres respostes. Gràcies.

La teva Coach de Vida
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein