Diumenge, 31 de Maig 2020

Al mal temps bona cara

Aquesta frase l'hem sentit moltes vegades i en diferents moments de la nostra vida.

Ara i aquí, potser la paraula que més escoltem, es Salut.

Perquè la Salut és un bé molt preuat ara i en tots moments, de la que no en som realment conscients fins que la perdem.

És com quan una persona decideix començar un procés de coaching, normalment ho fa quan es troba incomodo amb ell/a mateix/a i no troba la capacitat de resoldre-ho tot sol.

Pot ser que tingui  un conflicte personal, professional, familiar, de parella, vaja tot allò que fa que entri en un bucle del qual no sap sortir i necessita el suport i l'acompanyament d'una Coach, per veure les coses amb una mirada diferent.

Aquest camí es complex, perquè la Coach mitjançant preguntes que fa al coachee( persona que fa un procés de coaching) farà que és qüestioni molts dubtes o comprengui comportaments interns repetitius.

A vegades també ens podem ajuddar, tot jugant amb el Joc dels Valors per mirar de buscar quins són els valors que necessitem per fer el nostre camí i que a vegades hem oblidat.

Avui potser un Bon dia per decidir que vols fer amb el que t'engoixa, et paralitza, bloqueja  o et preocupa. Una mirada diferent d'una persona aliena al teu entorn, la Coach,  pot fer que arribi el canvi que vols aconseguir per a tu. Sempre dic, que hi ha un abans i un desprès , quan s'ha fet un procès de Coaching,

La teva Coach Personal i de Vida
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein