Divendres, 3 d'abril 2020

 Vint i dos dies de confinament.... seguim endavant. Queda't a casa.

Gràcies

Imatge extreta d'internet

Avui tinc intenció d'omplir el post de Gràcies, a totes les persones que estan fent una feina individual i col·lectiva per a tots els que estem a casa confinats.

Quan dic tots, són tots. I com que no voldria oblidar-ne cap, espero que tots els que treballen entenguin el meu missatge.

Agraeixo tot el que tinc de manera conscient avui, perquè moltes de les coses que posseeixo me les proporcionen diferents persones amb la 
seva feina, el metge, la infermera, el pagès, el botiguer, el transportista, el carnisser, el flequer, el banquer, el mosso, etc etc. La llista seria molt llarga, per això torno a dir "Tots". Gràcies a ells, ja que amb la seva feina, ens procuren el que necessitem per viure, aquí i ara. Gràcies.

Cada dia que passa, hem de ser generosos i donar les gràcies pel fet de viure a les nostres cases, amb llum, aigua, menjar, sols o amb companyia, tenir un bon estat de salut, que ens permet inspirar i expirar cada dia.

En aquests moments molta gent, ho està passant malament, perquè han perdut la feina, un familiar, no tenen on viure, o estan ingressats en un hospital en una profunda soledat que no els permet acomiadar-se dels seus éssers estimats. Siguem agraïts...i donem gràcies pel fet de ser aquí i estar vius.

Amunt, entre tots ho aconseguirem. Ens en sortirem. I també podem aprofitar per ser tots una mica més humils i valorar tot el que ens envolta, el sol, l'aire, el vent, la pluja, els ocells, i tota la gent que ens estima i a qui estimem.

Aviat podrem abraçar-los a tots.

La teva coach
Montserrat




1 comentari:

Rosa BIJUNICA ha dit...

Jo et dono les gràcies a tu per el q fas!!

En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein