Dilluns, 30 de març 2020

Aquí i ara
18 dia de confinament.

Moltes vegades busquem fora les respostes a moltes preguntes, quan en realitat les tenim a dins nostre, només cal que ens aturem i permetem de coneixents més a fons.

Ens passa que tot sovint no escoltem el que el nostre cos, les nostres emocions i els nostres valors ens diuen i actuem la major part del dia com els autòmats del Tibidabo. Fins ara, aquest tipus de vida era el que portàvem, anàvem cap aquí cap allà sense temps per res. Recordes la darrera vegada que et vares trobar algú i l'hi vares dir, "Un dia ens truquem i quedem, eh"? Doncs, ara és el moment per recuperar aquell temps que no tenies, aquelles amistats oblidades, aquells parents llunyans i agafar el telèfon, simplement per parlar i compartir el que estem sentint avui.

Realment, ara i aquí, és el moment d'un canvi de paradigma que en cap cas hem buscat i que la vida ens ha portat. Per tot això, cal que pensem, sentim i actuem de manera completament diferent de com ho hem fet fins ara i aportem el nostre granet de sorra cadascún de nosaltres, perquè aquest canvi sigui per a millorar en tots els sentits.

Malgrat la pandèmia que ens envolta, l'aire que respirem aquests últims 15 dies s'ha situat molt per sota dels límits del darrer any. Això és una bona noticia. Aprofitem aquest confinament per sortir a les finestres , balcons, jardins els que en tingueu,  per a respirar aquest aire que és menys contaminat que dies enrera.

Cadascú de nosaltres té la seva MÀGIA i cal que la desperti i la busqui en el seu interior. Tots som únics i diferents i ens mereixem el millor.

I doncs, a què esperem?

Comencem ja i traiem el millor de nosaltres, ara tenim temps i la vida ens espera.

La teva Coach
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein