Dissabte, 16 de Maig 2020

Bon dia a tothom, estem acabant la fase de descalament prevista i de moment sembla que no hi ha rebrots enlloc. Seguirem endavant amb alegria i una bona actitud.

Un proverbi xines, que diu: Quan l'alumne està a punt apareix el mestre. Aquest es pot aplicar a moltes situacions de la nostra vida. Perquè si hi pensem, veiem que a vegades sense motiu hem conegut a una o altra persona, de la qual hem après i a traves d'ell o ella, viure fets nous, que sense la seva coneixença no hauríem après.

De fet, si estàs atent/a i observes al teu voltant, veuràs que cada dia pots fer nous aprenentatges i no només en àmbits tecnològics sinó en millorar la nostra capacitat d'aprenentatge amb les experiències tant positives com negatives que vivim. Estem tots dins la roda de la vida i hem vingut a aprendre sense parar, perquè ens costa molt reconèixer els nostres sentiments, les nostres emocions i alhora saber-les gestionar adequadament perquè aquestes ens ajudin i no ens debilitin, ja que en el seu dia no ens van ensenyar com resoldre-ho, de manera eficient per a nosaltres. Avui és el dia per aprendre i madurar, això que ens està passant.

Què hem après?
Què em falta per aprendre?
Que m'ha aportat aquest confinament?
Com he resolt els entrebancs que m'han sorgit?
Què he millorat?
Com he millorat?

Aquestes i d'altres preguntes ens poden servir per trobar les respostes que a vegades no ens fem.

Aprendre és créixer, madurar, ser conscient del moment que vius, de l'aquí i de l'ara. Et proposo que observis el teu dia i anotis tot el que passa, que has après, que has de millorar, i així cada dia durant una setmana, després tranquil·lament ho llegeixes i reflexiones sobre el camí que estàs fent.

I sobretot, recorda, que estem aquí per Compartir no per Competir i el més important és trobar respostes a les preguntes que et fas i no saps. Cada dia és un aprenentatge i enfortiment dels teus valors, de les teves emocions.

Segueix caminant, encara queden preguntes......

La teva Coach
Montserrat
En els moments de crisis, només la imaginació és mès important que el coneixement.
Albert Einstein